Lush Summer Picks

Reeds vanop een kilometer afstand kan ik het Lush-filiaal in de Gentse Langemunt ruiken. Normaal gezien kan ik mezelf in bedwang houden en de winkel niet schreeuwend binnenstormen maar vandaag kon ik de verleiding niet weerstaan en won het heerlijke aroma van pastelkleurige bruisballen. Lush 1-0 Sofie. Bij een bezoekje aan Lush kom je uiteraard niet met lege handen buiten, vandaag opnieuw een kijkje in mijn welruikende ecofriendly Lush shopping bag!

The Comforter Shower Cream (€8,50) Wegens het gigantische succes van de Comforter bubble bar ontwikkelde Lush ook een doucheproduct onder dezelfde naam, handig voor bijvoorbeeld kotstudenten die niet over een bad beschikken. De geur van cassis en bergamotolie zorgt voor een mierzoet feestje onder de douche. Gezien dit een shower cream is en geen shower gel (what’s in a name?) schuimt the Comforter een tikkeltje minder maar verzorgt ie je huid des te meer.

Mask of Magnaminty (€8,45) Een diepreinigend masker voor je gezicht maar het kan ook prima gebruikt worden voor je nek en zelfs schouders. De heerlijke mintgeur is inmiddels mijn favoriete wake-up callgeworden ’s ochtends onder de douche. Een ware transformatie moet je niet verwachten van dit masker, wel zorgt het voor een schoon en fris gevoel.

Intergalactic Bath Bomb (€5,95) Al jarenlang aan het sparen voor een ruimtereis maar de nodige centjes nog steeds niet verzameld? Geen probleem, Lush schiet te hulp. Met deze bath bomb haal je het melkwegstelsel naar je eigenste badkuip, heerlijk! Reeds zoveel goeds gehoord over dit product en intussen is het ook uitgegroeid tot mijn eigenste persoonlijke favoriet. Frisse pepermunt en felle kleuren geven je humeur een flinke oppepper, de geur van cederhout kalmeert dan weer. Best of both worlds, ik heb mijn nieuwe favoriete metgezel voor in bad ontdekt!

Yuzu and Cocoa Shower Cream (€8,50) Deze douchegel is sinds jaar en dag mijn Lush staple, er staat quasi altijd wel een flesje te pronken in de badkamer. De geur van chocolade met sinassnippers werd bijzonder verfrissend in de ochtend. Bovendien verzorgt deze de huid ook nog eens prima. Definitely a winner!


10 thoughts on “Lush Summer Picks

 1. TypischKim Beantwoorden

  Lijken me hele fijne producten! The Comforter Shower Cream ruikt zo lekker!

 2. Bianca Schrijft Beantwoorden

  Zo erg, ik wil al zo lang eens een keer Lush uitproberen, maar nog steeds niet gedaan. Het komt voor een deel ook, doordat de winkel me een beetje aanvliegt me al die kleuren en geuren en super enthousiaste personeel. Het ziet er wel altijd erg lekker uit.

 3. Kevin Beantwoorden

  Lush is echt altijd zo heerlijk. Alhoewel ik er zelf weinig kom vind ik de bruisballen wel echt goddelijk. Heerlijke producten heb je gekocht

 4. Janet Beantwoorden

  Dit klinkt heerlijk allemaal! Je weet me wel te overtuigen. Leuk geschreven ook!

 5. Danella Beantwoorden

  Oh heerlijk allemaal. Die bath bomb is echt fantastisch, toevallig vorige week nog gebruikt. Ik gebruik zelf ook altijd de shampoobars heel graag, lekker makkelijk voor op reis.

 6. Daphne Beantwoorden

  Ohh, wat heerlijk zeg! Ik ken het gevoel. Heerlijke producten!

 7. Lodi Beantwoorden

  De verpakking alleen al vind ik mooi en vrolijk in de badkamer. Ik kan me voorstellen dat de Yuzu and Cacoa shower cream erg verfrissend is. Zo klinkt het ook al. Ik kom weinig bij Lush, maar zie vaker goede producten langs komen, dus de volgende keer maar eens naar binnen lopen.

 8. Frederique Beantwoorden

  Ik vind het ook altijd zo mooi bij Lush. Ik koop er eigenlijk nooit maar ik word al vrolijk van een rondje door de winkel 😉

 9. nicole Beantwoorden

  Wat grappig dat je de winkel al van ver kunt ruiken! Dat heb ik altijd met Subway. Wij hebben geen Lush in de buurt helaas. Anders zou ik er graag naar toe gaan.

 10. Liekem Beantwoorden

  Wat heb je een aantal heerlijke producten meegenomen uit de Lush! Heerlijk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *